Gert luijer nieuwe fractievoorzitter ronde venen belang

De Ronde Venen – Gert Luijer is de nieuwe fractievoorzitter van Ronde Venen Belang (RVB). Hij volgt hiermee Marcelle Buitendam op, die op haar werk een nieuwe uitdaging is aangegaan, die niet meer te combineren is met het fractievoorzitterschap.

Marcelle Buitendam: “Mijn fractievoorzitterschap is maar van korte duur, maar er staat een stevige fractie met een hart voor de inwoner. Voor de zomer heb ik vol enthousiasme het voorzitterschap van Maarten van der Greft overgenomen. Recent kreeg ik de mogelijkheid om voor mijn werk een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik werk bij de vakbond FNV en ik mag voor de VN een steentje bijdragen voor alle waterwerkers en waterbedrijven, waar ook ter wereld. Deze uitdaging wilde ik niet laten lopen. Uiteraard blijf ik wel in de gemeenteraad, maar het fractievoorzitterschap van de grootste partij van onze mooie gemeente is niet iets dat je er zomaar bij doet. Ik heb er alle vertrouwen in dat de fractie bij Gert in goede handen is.”

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar stond Gert Luijer op plek vijf op de kandidatenlijst. Gert Luijer woont in Vinkeveen en werkt als adviseur risicobeheersing bij het UWV. Gert is op dit moment raadslid voor RVB en was tijdens de vorige periode al fractieassistent. Hij loopt al heel wat jaren mee in de lokale politiek.

Gert Luijer is erg blij met het vertrouwen van de fractie en van de partij. Luijer: “Ik kijk ernaar uit om leiding te geven aan de grootste fractie in de gemeenteraad van De Ronde Venen. Ik ben een ander mens dan Marcelle, dus jullie zullen een ander type politicus zien. Bij Ronde Venen Belang blijft het belang van onze inwoners en inwonerparticipatie voorop staan. RVB is een echte inwonerspartij, een lokale partij die opkomt voor de belangen van de eigen inwoners. Wij kiezen vanuit gezond verstand en stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: wat is het beste voor onze inwoners?”, aldus Gert Luijer.

Tijdens de raadsvergadering van 6 oktober a.s. zal Luijer voor het eerst de rol van Buitendam overnemen.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisaftreden fractievoorzitterbestuurgemeente de ronde venengemeenteraad de ronde venengert luijerMarcelle Buitendamnieuwe fractievoorzitter gert luijerronde venen belangrtv ronde venenrvb

Meer in dossier aftreden fractievoorzitter

Meer in dossier aftreden fractievoorzitter


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×