Gemeente betaalt mee aan zorgverzekering

De Ronde Venen – Inwoners met een uitkering of een inkomen niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm kunnen zich uitgebreid verzekeren tegen zorgkosten. Gemeente De Ronde Venen biedt een collectieve zorgverzekering aan samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. De gemeente betaalt een gedeelte van de premie, en inwoners profiteren van vele extra’s.

“Iedereen moet zich goed kunnen verzekeren tegen zorgkosten”, stelt wethouder Cees van Uden. “Inwoners die minder inkomsten hebben, bieden we een steuntje in de rug door mee te betalen aan de zorgverzekering.”

De gemeente biedt 3 aanvullende verzekeringen aan. De AV-Basis voor € 141,14 per maand is speciaal voor inwoners die geen of weinig zorgkosten verwachten. Het is de meest voordelige aanvullende verzekering, maar geeft zekerheid als dat nodig is. De AV-Standaard is er voor € 152,53 per maand en de AV-Top verzekering voor € 174,24 per maand.

Wilt u overstappen? Ga dan naar www.gezondverzekerd.nl/de-ronde-venen. Doe dit vóór 22 december 2022. U kiest de aanvullende verzekering die bij u past. Na het aanmelden levert u de nodige bewijzen in bij de gemeente. Zorg en Zekerheid zegt de zorgverzekering die u nu heeft op. Dat kan als u geen betalingsachterstand heeft bij de zorgverzekeraar die u nu heeft.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Maak dan een afspraak met Zorg en Zekerheid. Plan een online spreekuur in op www.gezondverzekerd.nl/online-spreekuur-plannen. Wilt u liever hulp op locatie? Kom dan langs bij het Geldpunt aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Zorg en Zekerheid is bij het spreekuur van 12 december én 19 december tussen 13:30 en 15:30 uur.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnis120% bijstandsnormaanvullende verzekeringencollectieve zorgverzekeringgeldpuntgemeente de ronde venenrtv ronde venenwethouder cees van udenzorg en zekerheidzorgverzekering


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×