Kerstinn de ronde venen stopt door gebrek aan 'kartrekkers'

De Ronde Venen – Wegens het niet kunnen vinden van nieuwe ‘kartrekkers’ wordt de stekker getrokken uit KerstInn De Ronde Venen. Sinds 2012 organiseerde een groep van enthousiaste vrijwilligers elk jaar met Kerstmis een activiteit voor mensen die niet alleen thuis de kerst kunnen óf willen vieren. Met hen werd dit feest gevierd zoals kerst bedoeld is: zonder religieuze bijbedoelingen, maar met de intentie om samen te delen, met eten, verhalen, muziek en gezelligheid. Hieraan gaat nu een einde komen.

Er staat nog een heel klein saldo op de bankrekening van KerstInn De Ronde Venen en dat wordt geschonken aan de organisatie van het Kerstconcert voor Iedereen, dat zaterdag 17 december a.s. vanaf 20:00 uur in de Janskerk in Mijdrecht wordt gehouden. Een aantal vrijwilligers van KerstInn De Ronde Venen zal ook helpen tijdens dit concert.

Als klap op de vuurpijl schenkt KerstInn De Ronde Venen een behoorlijk aantal prachtige prijzen, die gewonnen konden worden in de traditionele kerstbingo van KerstInnDe Ronde Venen. Die bingo vindt nu plaats tijdens het concert.

De toegang tot het concert is gratis. Vanaf 19:30 uur worden bezoekers verwelkomd door de WinterWonderBand. Het is de wens van de organisatie om de warme sfeer die altijd in en om KerstInn De Ronde Venen hing nu te creëren tijdens het Kerstconcert voor Iedereen.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van KerstInn De Ronde Venen.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenjanskerk mijdrechtkerstbingokerstconcert janskerk mijdrechtkerstconcert voor iedereenkerstfeestkerstinn de ronde venenkerstinn stoptkerstmisrtv ronde venenvios mijdrechtwinterwonderband


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×