Voedselbank krijgt kerstpakketten van anonieme gever

De Ronde Venen – Net als in voorgaande jaren heeft een anonieme weldoener uit De Ronde Venen alle gezinnen die cliënt zijn bij de Voedselbank van een pakket voorzien. Het pakket bevat dit jaar producten die bijdragen aan het kunnen vieren van de feestdagen. De pakketten werden overgedragen aan de voorzitter van de Voedselbank De Ronde Venen, Willem van den Bruinhorst, door Anco Goldhoorn.

Bij de overdracht gaf hij namens de gever aan: “Iedereen in Nederland ziet dat alles duurder wordt, boodschappen, maar vooral ook energie. Mensen die het minst te besteden hebben merken dit het hardst. Daarom moet het pakket dit jaar iets bijdragen aan een feestelijke sfeer, wat toch bij de kerstdagen en oud en nieuw hoort en wat normaal gesproken niet op deze tafels terecht komt.”

De Voedselbank ziet in snel tempo het aantal cliënten oplopen. Voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen, Willem van den Bruinhorst: “Niet alleen het aantal cliënten loopt op, we zien ook een toename in de grootte van de gezinnen waar we mee te maken hebben. We zien dus dat steeds meer mensen moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. Dat er steeds meer mensen hieronder gebukt gaan. Als Voedselbank zijn wij ook dit jaar weer enorm verrast met deze genereuze gift en zeker ook met de samenstelling.”

Anco sloot af namens de gever, die anoniem wil blijven: “Wij hopen dat de cliënten van de Voedselbank hiervan kunnen genieten. Namens de gever wens ik alle cliënten van de Voedselbank een goed 2023 en spreek ook de hoop uit dat dit initiatief navolging krijgt”.

Op de foto: overdracht van de pakketten aan de voorzitter van de Voedselbank, Willem van den Bruinhorst namens de anonieme weldoener door Anco Goldhoorn

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisanco goldhoornanonieme giftfinanciele problemengemeente de ronde venengezinnen in problemeninflatiekerstpakkettenrtv ronde venenstijgende prijzenvoedselbank de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×