Klassiek in de ronde venen met jong talent uit oekrainie

Vinkeveen – Zondag 15 januari a.s. brengen zes jonge talentvolle musici in de concertserie Klassiek in De Ronde Venen mooie muziek in de Morgenster te Vinkeveen. Allen jonge talenten uit Oekraïne, die vanwege de verschrikkelijke omstandigheden in hun land naar Nederland zijn gekomen. Ze studeren momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam of aan de Sweelinck Academie. Drie van deze jonge talenten komen uitVinkeveen.

Het programma is zeer gevarieerd: barokmuziek, muziek uit de romantische periode en muziek van Oekraïense componisten, zoals M. Skorik.

De optredende talenten zijn: Ilya Kurovski (viool), Anastasiia Bohodysta (piano), Khrystyna Kalina (viool), Oleksandr Tymkiv (klarinet), Mykola Poplavskyi (zang) en Solomya Nedbalo (viool).Solomya (14) woont samen met haar moeder en zuster ook in Vinkeveen.

Kaarten kosten € 15 per ticket (kinderen tot 16 jaar gratis). Tickets zijn te koop via de website https://www.klassiekinderondevenen.nl, of per e-mail via klassiekinderondevenen@gmail.com, of telefonisch op 06 20 91 73 12.

Het concert begint zondag 15 januari a.s. om 14:30 uur. De Morgenster is te vinden aan de Herenweg 253 te Vinkeveen.

Geplaatst door: Ferry MulderCultuurNieuwsVinkeveenWaverveenconservatorium amsterdamCultuurgemeente de ronde venengevlucht uit oekraineklassiek in de ronde venenmorgenster vinkeveenmuzikale talentenrtv ronde venensweelinck academietalenten oekrainevinkeveen

Meer in dossier conservatorium amsterdam

Meer in dossier conservatorium amsterdam


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×