Lotte velvet met debuutprogramma in theater piet mondriaan

Abcoude – Lotte Velvet staat op zaterdag 4 februari a.s. met haar programma ‘Ondergrond’ in het Theater Piet Mondriaan in Abcoude.

Lotte start Ondergrond – haar debuut – met ingetogen vioolspel, maar komt meteen daarna scherp binnen: ‘Ik maak apocalyptisch cabaret.’ Ze staat op het punt haar relatie met de wereld te verbreken. ‘We gaan eraan met z’n allen, maar dan wel met humor.’

Maak je nog toekomstplannen met de wereld, wil je kinderen met haar? Dat zijn vragen waar Velvet mee worstelt. En wil de wereld eigenlijk nog wel verder met haar?

In een stroom van gedichten, spoken word, liedjes, beschouwingen en moderne sprookjes voert Velvet allerlei personages op die worstelen met dezelfde vragen en de tijd waarin we leven: de leadzangeres van de Pussy Rebels uit Oss, die maatschappijkritische punknummers brengen over de bio-industrie en de woningnood; de vrouw die inspraak wil in alles; de zendmaster die overal complotten vermoedt; de vrouw die overal recht op meent te hebben: op vakantie, op herfstvakantie, op vrienden, op liefde.

De voorstelling in Theater Piet Mondriaan is zaterdag 4 februari a.s. De aanvang is 20:15 uur. Een kaartje kost € 16, met CJP € 11. Kaarten kunnen worden besteld via www.theaterpietmondriaan.nl.

Foto: Anne van Zantwijk

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsabcoudeCultuurgemeente de ronde venenlotte velvetondergrondrtv ronde venentheater piet mondriaan abcoude


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×