Deze week in nieuwsronde 02 (elk hele uur)

++ Lisa Moll zorgt in haar Wilnisse woning voor haar eigen gezonde voeding. Ze vindt dat we te weinig weten over onze voeding

++   De winnaars van de sportverkiezingen 2022 zijn bekend: Jamie Koster (sportman), Esmee Neeleman (sportvrouw),  Xanne van Lijf (sporttalent), Gido Roelofs (sportvrijwilliger) en Atlantis 1 (sportploeg)

++   Op maandagavond 30 januari staat in de Mijdrechtse bibliotheek een workshops over het puberbrein op het programma. Deelnemers krijgen meer inzicht in de belemmeringen die pubers met hun puberbrein ervaren.

++   De Abcouder wijk Achter de Kerken wil van het gas af en is daarom het initiatief Buurtwarmte gestart. Zaterdagmiddag 28 januari is en een informatiemarkt in de Angstelborgh.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisachter de kerken abcoudeBoerderij in ene rijtjeshuisbuurtwarmteMaaike Hoffmanouders lokaalsportgala 2022sportgala 2023workshop vaardigheden van het puberbrein


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×