Inloopavond voorbij-locatie wilnis

De Ronde Venen – De gemeente De Ronde Venen is al een tijd in overleg met ontwikkelaar Van Schie, over woningbouwontwikkeling aan de Herenweg 116 – 118 in Wilnis, ook wel bekend als de Voorbij-locatie.

Om woningbouw hier mogelijk te maken is een bestemmingsplanwijziging nodig. Tijdens een inloopavond informeert Van Schie geïnteresseerden over de belangrijkste wijzigingen in het bestemmingsplan. De avond vindt plaats op dinsdagvond 7 maart aan de Constructieweg 100 in Mijdrecht.

Er is tijdens de avond genoeg ruimte om vragen te stellen aan medewerkers van Van Schie en van de gemeente. Informatie over de start van de verkoop van de woningen, prijzen en woningtypen worden deze avond nog niet verstrekt.

Aanmelden is niet nodig.

Geplaatst door: Ferry MulderGemeenteNieuwsWilnisgemeente de ronde veneninformatieavondinloopavondrtv ronde venenvan schievolkshuisvestingwoningbouwwoningbouwplannen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×