Inloopbijeenkomst woningbouw argon-locatie

Mijdrecht – In oktober vorig jaar organiseerde de gemeente een informatiebijeenkomst over woningbouwplannen op de Argon-locatie. Tijdens deze bijeenkomst kwamen veel reacties op het plan. Daar waar mogelijk heeft de gemeente deze reacties verwerkt in het vernieuwde plan.

De vernieuwde plannen zijn te zien op de gemeentelijke projectpagina. Inwoners worden uitgenodigd om uitleg te krijgen over dit vernieuwde plan en vragen te stellen. Tijdens de inloopbijeenkomst op donderdag 20 april, vertelt de gemeente meer over het vernieuwde plan en is er ruimte om laatste vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerden kunnen tussen 18:00 en 20:00 uur binnenlopen.Tijdens deze bijeenkomst worden er geen woningen verkocht. De locatie is de kantine van SV Argon aan de Hoofdweg 85B, in Mijdrecht

Bekijk de plannen vooraf op www.derondevenen.nl/woningbouw-argon. Geïnteresseerden kunnen daar alvast zien hoe het vernieuwde plan eruit ziet. Ook staat hier het Reactiedocument. Dit is een samenvatting van alle tijdens de inloopbijeenkomst in oktober 2022 ontvangen reacties en de beantwoording daarvan. Mochten naar aanleiding van de nieuwe plannen nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden tijdens de informatieavond.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisde ronde venengemeente de ronde veneninformatiebijeenkomstinloopavondMijdrechtnieuwbouwrtv ronde venenvolkshuisvestingwonen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×