Scootmobielritten weer van start gegaan

Mijdrecht – Onlangs zijn de scootmobielrijders weer gezellig op pad gegaan om een mooie tocht door de polder te maken. Ondanks het heerlijke zonnetje was het toch wat fris. De deelnemers hadden zich hier gelukkig al op gekleed en er waren extra fleecedekentjes aanwezig. Iedereen heeft er van genoten en ze vonden het weer een fantastische beleving.

Een groep enthousiaste vrijwilligers hebben ze begeleid en onderweg hebben ze nog ergens iets gedronken en een taartje gegeten.

Meedoen aan de de ritten kost € 7, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg.

De ritten zijn dit jaar nog op 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september en 3 oktober (mits het weer het toelaat). Verzamelen is om 10:15 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Als u wilt deelnemen aan een rit kunt u zich dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur tot uiterlijk de donderdag voor een rit opgeven via het Klanten Contact Centrum op telefoonnummer (0297) 760 260.MijdrechtNieuwsde ronde venengemeente de ronde venenraadhuisplein mijdrechtrtv ronde venenservicepunten tympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×