Bodypaint in atelier bollepret tijdens de atelierroute

Mijdrecht – Aankomend weekend is het weer zover: de Atelierroute van KunstRondeVenen gaat weer van start. Zaterdag 27- en zondag 28 mei kan iedereen tussen 11:00 en 17:00 uur bij 39 ateliers terecht in De Ronde Venen. De startlocatie is in ’t Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Nieuw deze editie is atelier Bollepret, waar kunstenares Anouk van Marsbergen haar werken zal tentoonstellen in haar atelier aan de Nijverheidsweg 20 in Mijdrecht. Naast haar werken op canvas en andere materialen en veel foto’s van beschilderde zwangere buiken, zal Anouk ook live op een model schilderen.

Bodypaint is al zo oud als de mensheid en wordt gebruikt in allerlei verschillende omstandigheden: in oorlog om af te schrikken of te camoufleren, bij ceremonies bij veel volken om bijvoorbeeld de goden te eren of om een verbintenis of grote gebeurtenis te sieren. Heden ten dage wordt de lichaamsbeschildering in onze westerse wereld vooral als kunstexpressie gebruikt en nog steeds bij zwangere dames om het aankomende nieuwe leven te vieren. 

Zin om eens van dichtbij te zien hoe dat nu in zijn werk gaat? Kom dan zaterdag of zondag langs tijdens de Atelierroute en stap eens binnen bij atelier Bollepret. Laat je inspireren!

Kijk voor meer informatie over de Atelierroute op www.kunstrondevenen.nl en voor meer informatie over body- en bellypaint op www.bollepret.nl.CultuurMijdrechtNieuwsatelierroute 2023Cultuurde ronde venengemeente de ronde venenkunstkunstenaarsvereniging kunstrondevenenrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×