Bijeenkomst over zwerfafval in de gemeente

De Ronde Venen – NME-Centrum De Woudreus organiseert op dinsdag 6 juni a.s. een bijeenkomst over zwerfafval in de gemeente De Ronde Venen.

Maar liefst 200 inwoners uit gemeente De Ronde Venen zetten zich in voor een schone gemeente, door zwerfafval op te ruimen en/of opschoonacties te organiseren. Om iedereen die hiermee bezig is te bedanken én om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen organiseert NME-Centrum De Woudreus een bijeenkomst over (zwerf)afval. Iedereen die zwerfafval opruimt en/of ideeën heeft over hoe we ervoor kunnen zorgen dat er minder zwerfafval komt, is van harte welkom.

De bijeenkomst is op dinsdag 6 juni a.s. van 19:00 tot 21:30 uur en deze vindt plaats bij het Spoorhuis aan de Demmerik 68 te Vinkeveen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.dewoudreus.nl, onder ‘activiteiten’.

Op het programma staat een dankwoord van de Rondeveense wethouder Maarten van der Greft. Daarnaast geven Kirsty Mulder en Jolanda Zwetsloot een presentatie over Zero Waste Groene Hart. Zij maken deel uit van een groep inwoners die zich in buurgemeente Woerden sterk maakt voor een gemeente zonder afval. Ze proberen zo afvalvrij mogelijk te leven en hopen anderen te inspireren met initiatieven als de Zero Waste wandeltours en een recycle-bar in de Duurzaamheidswinkel in Woerden. Ook organiseren ze acties om mensen bewust te maken van de overlast van sigarettenpeuken in het milieu.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisafvalde ronde venengemeente de ronde venenmilieunme centrum de woudreusrtv ronde venenspoorhuis vinkeveenwethouder maarten van der greftzwerfafval


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×