Lions Quest ondersteunt leerlingenproject Voedselbank

De Ronde Venen – Na het succes van de badeendenrace op 17 juni jl volgde daarna ook nog een grote verrassing voor het scholierenproject van de Voedselbank De Ronde Venen. De stichting Lions Quest Nederland verdubbelde de opbrengst van de badeendenrace van € 7.112. Dit brengt het totaal resultaat van de race op € 14.224.

De stichting Lions Quest richt zich op de ontwikkeling van jongeren. Dit sluit perfect aan op het scholierenproject van de Voedselbank.

Een dankbare voorzitter van de Voedselbank, Willem van den Bruinhorst, verklaarde “Deze extra bijdrage stelt ons in staat om gedurende enkele jaren een 50-tal scholieren te steunen in het starten en voltooien van hun opleiding”.

Donderdag 6 juli jl. werden de opbrengst van de badeendenrace en die van de extra bijdrage symbolisch overhandigd door Marco van Daalen van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis aan de voorzitter van de Voedselbank De Ronde Venen Willem van den Bruinhorst.

Volgend jaar staat de badeendenrace wederom gepland tijdens het Straattheaterfestival op 15 juni 2024.

Op de foto: de symbolische overhandiging door Marco van Daalen (m) van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis aan voorzitter Willem van den Bruinhorst (l) van de Voedselbank De Ronde Venen en secretaris Kees Telkamp (r) van de Voedselbank.

Foto: O.C.BoelensCultuurMijdrechtNieuwsBadeendenracelionsclub mijdrecht wilnismarco van daalenrtv ronde venenstraattheaterfestival 2023voedselbank de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×