Tijden en data rollatorspreekuur Tympaan-De Baat

Voor mensen met een rollator is er het rollatorspreekuur van Tympaan-De Baat. De rollator wordt gratis gecheckt en zonodig opnieuw afgesteld.

De Ronde Venen – Soms denkt u dat uw rollator goed afgesteld is, maar dan blijkt het toch uw rug te belasten. De vrijwilligers van het rollatorspreekuur weten er alles van. Handig dus om even te laten checken of die van u ook goed afgesteld is en laat hem zo nodig opnieuw afstellen. De check is gratis voor iedereen met een rollator, maar als er onderdelen gekocht moeten worden, zijn die voor eigen rekening.

Het rollatorspreekuur van Tympaan-De Baat is op de woensdagochtenden van 10:00 tot 11:00 uur (bij De Kom van 11:00 tot 12:00 uur) op de volgende adressen:

Veenstaete: 19 juli
De Kom: 23 augustus (van 11:00 tot 12:00 uur)
Vinkenoord: 25 oktober
Zuiderhof: 13 december

Mensen met een rollator die niet in de gelegenheid zijn om naar een rollatorspreekuur te komen, maar die wel hulp nodig hebben, kunnen een beroep doen op de rollatorservice aan huis. Neem hiervoor telefonisch contact op met Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280.MijdrechtNieuwsVinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×