Brugklassercoach gezocht in Abcoude

De scholen zijn weer begonnen en daarmee een spannende tijd voor veel brugklassers. Hoe zal het gaan in de brugklas? Zal ik vrienden en vriendinnen maken? Zal ik de weg weten binnen de school? Hoe moet ik mijn huiswerk plannen? Als ik het even niet meer zie zitten, wie kan me dan helpen?

Op al deze vragen gaat een coach van Coach4you geen pasklaar antwoord geven, maar wel helpen bij het zoeken naar antwoorden.

De brugklassers die zich bij Coach4you hebben aangemeld hebben inmiddels een coach. ECHTER: één brugklasser (in Abcoude) wacht nog op een coach.

Ben jij die persoon die deze brugklasser het zo nodige steuntje in de rug kan geven? We zoeken een empathisch persoon, die goed kan luisteren en niet snel teleurgesteld is als er op korte termijn geen resultaat van de inspanningen lijken te zijn. Ben je benieuwd of het begeleiden iets voor jou is? Kijk dan op de website: https://gildedrv.nl/coach4you/ Of stuur een mail naar info@gildedrv.nlAlgemeen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×