Zorgboerderij Amstelkade bestaat 25 jaar

Wilnis – Zorgboerderij, camping en theehuis Amstelkade in Wilnis bestaat 25 jaar. Amstelkade is onderdeel van zorgorganisatie Reinaerde. Zo’n dertig mensen met een verstandelijke beperking werken er. Zij ontwikkelen zich er dankzij de werkzaamheden die ze onder begeleiding doen.

Zowel de begeleiders als de medewerkers zijn maar wat trots op deze unieke plek. Dat komt ook omdat zij er zelf zoveel voor elkaar krijgen. De verse taart, het gemaaide campingplekje en de tevreden camping- of theetuingast: ze zien elke dag het resultaat van hun inspanningen.

En ondanks de idyllische, rustige ligging tussen de weilanden aan de rivier de Kromme Mijdrecht, staat Amstelkade midden in de maatschappij: mensen met een beperking kunnen er zinvolle werkzaamheden verrichten en vele gasten genieten van het verblijf op de natuurcamping en in het theehuis dat het team mogelijk maakt.

Op donderdag 31 augustus viert Amstelkade het 25-jarig bestaan met een dag voor de medewerkers met een verstandelijke beperking en hun begeleiding met een divers programma.NieuwsRegioWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×