Regiokoor De Ronde Venen geeft concert in De Rank

Zondag 28 januari geeft om 15:00 uur het Regiokoor De Ronde Venen een concert in De Rank aan de Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht. Het geheel staat onder leiding van dirigent Gert Hans. Hij begeleidt tevens het koor op de piano.

Uitgevoerd worden onder meer ‘Gabriella’s Song’ uit de film ‘As it is in heaven’ en werken van Felix Mendelssohn Bartholdy, César Franck, Morten Lauridsen en Howard Goodall.

Muzikale medewerking wordt verleend door Suzanne Arends op dwarsfluit en door de sopraan Klaartje van Veldhoven. Zij zullen ook een aantal solo’s uitvoeren.

De zaal is open vanaf 14:15 uur. Kaartjes kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij de koorleden, bij boekhandel Mondria in Mijdrecht , bij de Readshop in Vinkeveen en aan de zaal (pinnen is mogelijk). Jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsde rank mijdrechtregiokoor de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×