Zoom Workshop 'Loslaten met vertrouwen'

Ouders Lokaal organiseert op 25 januari via Zoom de workshop ‘Loslaten met vertrouwen’.

Heb jij als ouder het liefst alle touwtjes in handen? Ben je ook talent in organiseren, controleren en wil je het liefst alles zo goed mogelijk doen in de opvoeding? Dit zijn mooie kwaliteiten, waar je trots op mag zijn. Er is wel een grote valkuil: dat je graag wil dat alles zo gaat zoals je had gepland. Als het dan niet lukt, of het gaat niet snel of goed genoeg dan kun je je daar druk om maken. Helemaal als je ook perfectionistisch van aard bent.

Als je jezelf hierin herkent, doe dan mee met deze interactieve workshop en leer hoe je met vertrouwen de controle kunt loslaten, of eigenlijk: hoe je de huidige situatie beter kunt accepteren. In deze workshop wordt ingegaan op wat je kunt doen als het anders gaat dan gepland: beweeg je mee of ga je harder lopen of mopperen? Ze zet je aan het denken welk effect dit gedrag heeft op jou en op de rest van het gezin.

Deze online workshop is voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. De workshop wordt begeleid door Vera Hagen. Zij is moeder van een zoon (2010) en een dochter (2012). Vanuit haar praktijk ‘Veerkracht voor je kind’ geeft ze ouder- en kindtrainingen en groepstrainingen aan kinderen zodat ze meer in zichzelf gaan geloven. Daarnaast begeleidt ze moeders om vanuit acceptatie, vertrouwen en rust hun kinderen te begeleiden en (op) te voeden.

Deze online workshop vindt op donderdagavond 25 januari a.s. plaats van 20:00 tot 21:30 uur. Deelname is gratis na aanmelding via derondevenen.ouderslokaal.nl.

Kijk voor meer informatie op www.derondevenen.ouderslokaal.nl of mail naar info@ouderslokaal.nl.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegioouders lokaalworkshop loslaten in vertrouwenzoom


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×