Op zoek naar werk? Maak kennis met Rondeveense werkgevers

Ben je op zoek naar werk? Zin om aan de slag te gaan én iets te betekenen voor de samenleving? Kom dan dinsdag 6 februari a.s. vanaf 14:00 uur naar de banenmarkt in het gemeentehuis in Mijdrecht aan de Croonstadtlaan 111.

Op die dag zijn lokale bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig: zorg, schoonmaak, productie, logistiek, bouw en infra. Ga in gesprek en maak kennis met een mogelijk nieuwe werkgever!

Vanaf 14:00 uur is er inloop met een hapje en een drankje. Omstreeks 14:15 uur opent wethouder Anja Vijselaar de banenmarkt, waarna men kan kennismaken met de mogelijke werkgevers. De banenmarkt sluit om 16:30 uur.

Werkzoekenden zijn van harte welkom de banenmarkt bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. Kinderen van werkzoekenden zijn ook welkom, want er is een speelhoek ingericht.AlgemeenDe Ronde VenenEconomieNieuwsRegiobanenmarktwethouder anja vijselaar

Meer in dossier banenmarkt

Meer in dossier banenmarkt


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×