Roon Staal treedt op in De Morgenster in Vinkeveen

De ‘niet van radio en tv bekende’ zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Winter Tour naar De Morgenster in Vinkeveen. Het concert vindt plaats op vrijdag 23 februari vanaf 20:00 uur.

Met zijn warme tenorstem en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek mee te nemen in een magische, rustgevende sfeer. Roon – oomzegger van de Groningse zanger Ede Staal – speelt bekende coversongs en eigen werk op authentieke wijze en zowel in het Engels als in het Nederlands.

Staal staat al sinds zijn jeugd op de theaterplanken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst DaniĆ«l Smit. Verder speelde hij in diverse musicals, zoals Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat. Ook toerde hij met zijn solowerk in het verre oosten van Rusland en in Japan, terwijl hij in Nederland nu zo’n 4 tournees per jaar volbrengt.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.roonstaal.com. Reserveren kan ook op telefoonnummer 06 15 40 31 25.AlgemeenCultuurNieuwsde morgenster vinkeveenroon staal

Meer in dossier de morgenster vinkeveen

Meer in dossier de morgenster vinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×