Extra nostalgische filmmiddag in Wilnis

De kaartjes voor de door de Historische Vereniging ‘De Proosdijlanden’ georganiseerde filmmiddag met nostalgische films over Wilnis waren binnen enkele dagen uitverkocht. Vandaar dat de organisatoren een tweede mogelijkheid bieden op zaterdagmiddag 9 maart.

Ook dan is de voorstelling in ’t Oude Parochiehuis tegenover de Driehuiskerk op Bozenhoven 152. De voorstelling begint om 13:30 uur. Kaarten zijn m.i.v. woensdag 14 februari à € 4 per stuk te koop bij Jumbo Wilnis aan de Molmlaan en bij Rijwielhandel Smit aan de Dorpsstraat. De kaarten geven recht op toegang en een kopje koffie of thee.

De filmfragmenten over Wilnis betreffen onder meer de periode 1936 tot 1939, met originele muziek en begeleidend commentaar van Jan Bluemink sr. Tevens sfeerbeelden uit 1953, destijds gefilmd in opdracht van zangvereniging Con Amore en tenslotte beelden uit 1959.

Het totale programma beslaat inclusief een pauze ruim twee uur. Een voorproefje van de films is te bekijken op www.proosdijlanden.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsnostalgische filmmiddagoude parochiehuis mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×