Deze week in Nieuwsronde 6

++   Jarenlang was café De Plashoeve de stamkroeg van Andre Hazes.  Maar op die plek komen appartementen. Toch verdwijnt de kroeg niet, want er zijn serieuze plannen om het volledige gebouw te verplaatsen.
++   In de commissievergadering staat de eigendomsoverdracht van de grond onder De vijf bogen op de agenda. De kans tot inspreken liet de voorzitter van het dorpshuis niet aan zich voorbij gaan.
++   Waar vroeger treinen reden  tussen Mijdrecht en Wilnis, is nu een onverhard voetpad. Of dit zo blijft? Of wordt het verhard en komt er een fietspad? Op de bijeenkomst over de herinrichting van het gebied liepen de meningen sterk uiteen.
++    Het Servicepunt heeft een nieuwe plek gevonden in de Mijdrechtse De Rank. Ze volgen daarmee Vluchtelingenwerk,  Kwintes en enkele activiteiten van Tympaan De Baat.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsbellopadde vijf bogenplashoeveservicepunt


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×