Doe mee met NLdoet

Over drie weken is het weer zover: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op 15 en 16 maart kan iedereen die het verschil wil maken zich inschrijven voor een leuke vrijwilligersklus in De Ronde Venen.

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken? Doe dan mee! Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie en het is nog gezellig ook. Je kunt in je eentje meedoen, maar je kunt je soms ook met een groep inschrijven.

Er zijn die dagen verschillende activiteiten, waarmee je een groot verschil kunt maken voor een ander.

Aanmelden als vrijwilliger is simpel: zoek een leuke NLdoet-activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. Niks gevonden? Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij, dus bekijk het later nog een keer. Dit kan op www.nldoet.nl of op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl van Tympaan-De Baat.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegionldoet

Meer in dossier nldoet

Meer in dossier nldoet


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×