Workshop opvoedopstellingen bij Mama Lokaal

Gaan je kinderen vaak over grenzen heen? Zijn er veel conflicten? Heb je al van alles geprobeerd en blijven gedragsproblemen zich voordoen? Dan kan een opvoedopstelling helpen.

Met behulp van deze methodiek wordt naar de diepere, systemische laag in de familie gekeken. Deze opstelling vindt altijd één-op-één plaats. Veilig dus, in een kleine en vertrouwde omgeving. Met behulp van staptegels wordt direct inzichtelijk waar de problemen worden veroorzaakt. Aansluitend kunnen veranderingen direct worden ingezet.

Het resultaat? Ouders komen weer stevig en stabiel te staan als opvoeders en de respectvolle relatie in het gezin keert terug.

De workshop wordt begeleid door Angèle Babeliowsky. Zij is ervaringsdeskundige en gezinscoach.  Ze begeleidt workshops, geeft trainingen en heeft haar eigen praktijk ‘Pubers & Zo’, waar zij ouders met pubers begeleidt. Ze is moeder van 2 pubers (1999 en 2002) en ze is getrouwd.

Angèle vindt Ouders Lokaal een waanzinnig initiatief omdat dit bijdraagt aan het welzijn van kinderen en ouders, haar grote passie, en omdat dit ouders verbindt. Deelname aan het team vrijwilligers vervult voor haar ook de behoefte te delen en geïnspireerd te worden op het gebied van kinderen, opvoeden, begeleiden en coachen.

De workshop vindt op 29 februari plaats van 20:00 tot 22:00 uur in de Bibliotheek Mijdrecht. Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Kijk voor meer informatie de website of mail via info@ouderslokaal.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegiobibliotheek mijdrechtmama lokaal ronde venenopvoedopstelling


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×