TwirlPower organiseert Twirl-, Dans- & DoeDag

TwirlPower, de bruisende twirl-afdeling van VIOS Mijdrecht, organiseert op zondag 7 april een spannende Twirl-, Dans- & DoeDag, speciaal voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit Mijdrecht en omgeving. Het evenement duurt van 14:00 tot 16:30 uur en vindt plaats in het VIOS-clubgebouw aan de Windmolen in Mijdrecht.

TwirlPower wil graag dat iedereen kennis kan maken met de leuke sport Twirl & Dance en kan ervaren hoe geweldig het is deel uit te maken van een vereniging waar sport en gezelligheid samenkomen. Twirlen, een sport met een baton, biedt een scala aan bewegingen en kunsten, waarbij je zelfs met de baton kunt gooien! En terwijl je de baton draait, kun je dansen op bekende pop- of musicalmuziek. Maar ook zonder baton kun je dansen, van Hiphop tot klassieke dans, met of zonder attributen.

Deel uitmaken van een vereniging betekent niet alleen dat je bezig bent met je favoriete bezigheid, je leert ook veel leeftijdsgenoten kennen en TwirlPower, samen met VIOS, organiseert tal van leuke activiteiten naast de lessen. Van barbecues tot spelletjesmiddagen en kerstknutselmiddagen. Binnen een vereniging leer je samen te werken, respect te tonen en vooral veel plezier te hebben met de vrienden die je maakt.

Op de Twirl-, Dans- & DoeDag zorgt TwirlPower voor alle benodigdheden, dus het enige wat je hoeft mee te nemen zijn je sportkleren en een gezellig humeur! Wil je deelnemen aan deze fantastische middag? Stuur dan een e-mail via twirlpower@vios-mijdrecht.nl met daarin je naam en leeftijd. Na ontvangst van je e-mail ontvang je een bevestigingsmail terug met een definitief inschrijfformulier.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwstwirl dance en doedagtwirlpower

Meer in dossier twirl dance en doedag

Meer in dossier twirl dance en doedag


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×