Meertalig voorlezen in bibliotheek tijdens Voorleesdagen

Tijdens de Voorleesdagen wordt in de Bibliotheek Mijdrecht tweetalig voorgelezen in een vreemde taal én in het Nederlands.

Op vrijdag 2 februari wordt om 11:00 uur voorgelezen in het Arabisch en in het Nederlands. Om 14:00 uur wordt voorgelezen in het Pools en in het Nederlands. Daarbij wordt gekozen voor het Prentenboek van het jaar ‘Help! Een verrassing!’.

Kom gezellig met je kind of kleinkind luisteren naar dit bijzondere verhaal, over een eekhoorn die een verrassing heeft bedacht voor het vosje.

Lidmaatschap van de Bibliotheek is niet nodig, kom gewoon binnenlopen. De Bibliotheek Mijdrecht is te vinden aan de dr. J. van der Haarlaan 8.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/voorleesdagen.

De Bibliotheek heeft een nieuwe collectie boeken: prentenboeken en voorleesboeken in het Pools, Oekraïens, Turks, Arabisch en Engels. Zo kunnen ook niet-Nederlandse ouders voorlezen in hun eigen taal. De prentenboeken in andere talen zijn te vinden in de Bibliotheek Mijdrecht en in  de Bibliotheek Maarssenbroek. Woon je dichterbij een van de andere vestigingen, dan kun je deze boeken ook gratis reserveren.

Is je (klein)kind nog geen lid? Maak hem of haar nu lid, dan krijgen jullie een leuk vingerpopje cadeau. Het kost helemaal niets, want alle kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. En bij de Bibliotheek AVV betaal je ook geen boete als je een keer een paar dagen te laat bent met inleveren.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/meertalig-opvoeden.



AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegiobibliotheek angstel vecht en venenbibliotheek mijdrechthelp een verrassingmeertalig voorlezennationale voorleesdagen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×