Hulp nodig bij de belastingaangifte? Bezoek de Bibliotheek

Rond deze tijd krijgen mensen bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Aangifte doen gaat online via de website van de Belastingdienst.

Zelf aangifte doen, maar geen computer of internet thuis? Kom dan naar de Bibliotheek. Hier kan gratis een computer gebruikt worden voor het doen van de aangifte of voor het aanvragen van een toeslag.

Printen kan ook in de Bibliotheek. Als je geen lid bent van de Bibliotheek, heb je daarvoor een bezoekerspas nodig (kosten eenmalig € 5,00) en daarnaast betaal je de printkosten: € 0,15 voor print zwart-wit, € 0,35 voor print kleur.

Hulp nodig bij het aangifte doen? De Bibliotheek wijst de weg. Ze heeft in kaart gebracht hoe de hulp in de gemeente is georganiseerd. De Bibliotheek helpt dus niet bij het invullen van de aangifte, maar helpt je wel de juiste hulp te vinden.

Je kunt langskomen tijdens het spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht, op maandagen van 10:30 tot 12:30 uur, of loop binnen bij je eigen vestiging. In de vestigingen met zelfbedieningsuren, kun je terecht tijdens de service-uren.

Kijk op de website van de Bibliotheek voor meer informatie. Hier kun je ook de flyer om de weg te
vinden in jouw gemeente downloaden.AlgemeenDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsRegiobelastingaangiftebibliotheek angstel vecht venen

Meer in dossier belastingaangifte

Meer in dossier belastingaangifte


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×