Doe mee met de scootmobielritten van Tympaan De Baat

Iedereen die in het bezit is van een scootmobiel kan dit jaar meedoen met de scootmobielritten die Tympaan De Baat organiseert. Met een gezellige groep kun je onder begeleiding van vrijwilligers een mooie tocht door de polder rijden. Aanmelden kan tussen 10:00 en 12:00 uur bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan De Baat  op telefoonnummer (0297) 760 260.

De ritten zijn dit jaar  mits het weer het toelaat, op 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september en 1 oktober. Verzamelen is op het Raadhuisplein in Mijdrecht om 10:15 uur en het vertrek is vervolgens om 10:30 uur. Onderweg wordt gestopt om koffie te drinken met iets lekkers erbij.

De ritten kosten € 8, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening.

Het is heel belangrijk om je aan te melden. De rit gaat pas door bij minimaal 4 deelnemers. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, worden extra vrijwilligers ingezet. Aanmelden kan tot uiterlijk de donderdag voor de start van de rit bij het Klant Contact Centrum.



AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegioscootmobielritten

Meer in dossier scootmobielritten

Meer in dossier scootmobielritten


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×