€ 5.000 voor SV Hertha van de Vriendenloterij

Een grote verrassing voor SV Hertha uit Vinkeveen. De club is uitgeroepen tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van € 5.000 van de VriendenLoterij. De club gebruikt de bijdrage onder andere om de kleedkamers op te knappen.

René Stokhof, secretaris van SV Hertha: “Geweldig dat we Club van de Week zijn geworden. Deze bijdrage gaan we gebruiken om de kleedkamers op te knappen en om de accommodatie te verduurzamen.”

‘Clubs van de Week’ is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van € 5.000 van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40% van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsSportVinkeveenclub van de weeksv hertha vinkeveenvriendenloterij

Meer in dossier club van de week

Meer in dossier club van de week


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×