Kom naar de Open Dag van RTV Ronde Venen op 18 mei

Verken de Lokale Omroep: Kom 18 mei naar de Open Dag van RTV Ronde Venen!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het er bij RTV Ronde Venen achter de schermen aan toegaat? Nu is je kans!

Op zaterdag 18 mei, openen we onze deuren van 12:00 tot 16:00 uur op een bijzondere locatie: Dorpsstraat 40 in Mijdrecht. Mis deze unieke gelegenheid niet om te zien hoe we onze programma’s maken en ontdek of dit ook jouw passie is!

Onze enthousiaste vrijwilligers staan klaar om je mee te nemen in ons werk, rechtstreeks vanuit het winkelhart van Mijdrecht. Of je nu geïnteresseerd bent in televisiemaken, schrijven over jouw buurt, of je bent gewoon nieuwsgierig naar het proces achter de schermen: kom langs en laat je inspireren!

Vrijwilligerswerk bij RTV Ronde Venen is niet alleen waardevol, maar ook een bron van plezier voor jou en vele anderen in De Ronde Venen. Als vrijwilliger sta je altijd vooraan bij bijzondere gebeurtenissen! Onze teams zoeken voortdurend versterking, of het nu gaat om de televisie (cameramensen, reporters en editors), de nieuwsredactie of de radio. Zelfs zonder ervaring ben je van harte welkom om bij ons te komen leren.

Zet het in je agenda: zaterdag 18 mei, Dorpsstraat 40, van 12:00 tot 16:00 uur. Ontdek de boeiende wereld van lokale omroep en wie weet, misschien ben jij wel onze nieuwste aanwinst!AlgemeenCultuurDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×