Negende zondagmiddagconcert

Op zondag 9 juni vindt om 15:00 uur het negende concert in de serie Zondagmiddagconcerten plaats in de Johannes de Doperkerk aan het Driehuisplein te Mijdrecht/Wilnis. Ditmaal is het thema ‘Jazz en improvisatie’.

De Nederlandse top-organist Hayo Boerema, organist van de Laurenskerk in Rotterdam, is de concertgever en u hoort en ziet het Split Level Trio, dat naast Hayo bestaat uit stemkunstenares Greetje Bijma en saxofonist Dick de Graaf. Het zijn drie improvisatoren die één ding gemeen hebben: bij voorkeur van tevoren geen afspraken maken. Laat het maar komen, zoals Louis van Dijk ooit zei: klinkt het niet, dan botst het wel!

De deuren van de kerk gaan om 14:30 uur open. Na afloop zijn de bezoekers welkom om nog even na te praten onder het genot van een drankje en een hapje in de naastgelegen S.e.T. Residentie. De musici zullen hierbij aanwezig zijn.

Het concert is vrij toegankelijk. Bij elk concert is er wel een deurcollecte, geheel bestemd voor het goede doel verbonden aan dit concert. Aanstaande zondag is dat opnieuw het Johannes Hospitium in Wilnis.

De bezoekers staat nog een verrassing te wachten: zij behoren tot de eersten die het Concertboek voor het nieuwe seizoen gaan ontvangen.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×