'Openbaar toilet in Mijdrecht niet goed beschikbaar'

Ronde Venen Belang (RVB) heeft geconstateerd dat het openbare toilet in het centrum van Mijdrecht niet meer goed beschikbaar is. De deur van het toilet in restaurant Graaf Jan is vaak gesloten, vooral ’s avonds, op maandagen en recent ook op meerdere dagen overdag. RVB vindt dit zeer onwenselijk en benadrukt het belang van een goed toegankelijk openbaar toilet in het centrum.

RVB-raadslid Serge Kraaikamp heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W.

RVB vindt dat het ontbreken van een toegankelijk openbaar toilet niet alleen een probleem is voor inwoners, maar ook voor bezoekers van het centrum. Een openbaar toilet is een basisvoorziening die bijdraagt aan de gastvrijheid en toegankelijkheid van het winkelgebied.

Serge Kraaikamp: “Het is belangrijk dat iedereen, ongeacht de dag of het tijdstip, toegang heeft tot een openbaar toilet in het centrum van Mijdrecht. Wij roepen het college op om snel actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat dit probleem wordt opgelost. RVB zal de situatie nauwlettend blijven volgen en blijft zich inzetten voor een betere toegankelijkheid van het centrum van Mijdrecht voor iedereen.”AlgemeenDe Ronde VenenGemeenteNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×