Inloopspreekuur Vrijwiligers

Vrijwilligerswerk iets voor jou? Bezoek het inloopspreekuur

Wil je iets waardevols doen voor jezelf én anderen? Vrijwilligerswerk biedt je de kans om werkervaring op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten of een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Op maandag 19 augustus organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk een inloopspreekuur voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten in de gemeente. Je kunt zonder afspraak langskomen aan de Kerkvaart 2 om samen met een medewerker te kijken naar passende mogelijkheden. Het spreekuur is van 10:00 tot 11:00 uur voor gepensioneerden en van 16:00 tot 17:00 uur voor jongeren en studenten.

Daarnaast is er op woensdag 4 september van 13:00 tot 14:00 uur een extra inloopspreekuur, dat toegankelijk is voor iedereen.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk ondersteunt vrijwilligers en organisaties in Uithoorn en De Ronde Venen. Ze geven advies over afspraken, vergoedingen en scholing, en organiseren activiteiten zoals cursussen, workshops en de vrijwilligersmarkt. Meer informatie vind je op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.



Algemeensteunpunt vrijwilligerswerk


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×