Bridgevereniging Mijdrecht start nieuw seizoen in september

Bridgevereniging Mijdrecht start nieuw seizoen in september

Begin september start weer een nieuw bridge seizoen en alle bridge-liefhebbers zijn uitgenodigd uit om mee te doen. De eerste speeldagen staan gepland voor maandagavond 2 september (vanaf 19 uur) en donderdagmiddag 5 september (vanaf 13 uur). Deze vinden plaats in de ruime zaal van het Veenweidebad aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht. Parkeren kan gemakkelijk en gratis bij de locatie.

De Bridgevereniging deelt spelers in op basis van hun speelsterkte, waardoor iedereen op een passend niveau kan spelen. Na enkele speelrondes wordt bepaald wie er promoveren of degraderen naar een andere lijn. Dit zorgt voor een leuke uitdaging en een eerlijke competitie.

De speeldagen zijn toegankelijk voor zowel ervaren als beginnende bridgers. Ook wanneer je geen bridgepartner hebt, kun je meedoen. De vereniging helpt je graag om een partner te vinden.

Speel je alleen thuis of ben je een beginner? Kom dan eens een avond meedoen om de sfeer te proeven. Bevalt het? Dan kun je je eenvoudig aanmelden als lid via het inschrijfformulier op de website www.1010.bridge.nl.



CultuurMijdrechtbridgevereniging mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×