Leer bridgen in 12 lessen

De Ronde Venen – Bridgevereniging Mijdrecht organiseert in samenwerking met het Cursusproject De Ronde Venen een bridgecursus voor beginnersDe cursus bestaat uit 12 lessen, op dinsdagen van 10:00 tot 12:00 uur in De Boei in Vinkeveen. De cursus start op 27 september a.s. 

De cursus wordt gegeven door Joop van Delft, erkend bridgebondsdocent en volgt de door de BridgeBond ontwikkelde “Start met Bridge” methode. 

Kijk voor meer informatie over de cursus op de website van de Bridgevereniging Mijdrecht.

Kijk voor informatie over aanmelden voor de cursus op de website van het Cursusproject De Ronde Venen.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisbridgebridgecursus voor beginnersbridgevereniging mijdrechtcursusproject de ronde venengemeente de ronde venenjoop van delftrtv ronde venenstart met bridge methode

Meer in dossier bridge

Meer in dossier bridge


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×