Composteren kun je leren

Composteren kun je leren bij de "moestuinjuf'

Wil je zelf je keuken- en tuinafval omzetten in vruchtbare compost? Kom dan naar de interactieve lezing van Charlotte Verhoeve, beter bekend als ‘De Moestuinjuf’, bij NME-centrum De Woudreus in Wilnis.

Of je nu een kleine tuin hebt of een zee van ruimte, Charlotte laat je zien hoe je eenvoudig zelf aan de slag kunt met composteren. Ze bespreekt verschillende methoden, zoals composteren in een vat, op een hoop of met een wormenhotel. Welke methode het beste bij jou past, hangt vooral af van de ruimte die je hebt en je eigen voorkeur.

Tijdens de lezing krijg je antwoord op vragen als: hoe verloopt het composteerproces, hoeveel tijd kost het, en welke geuren komen erbij kijken? Met de tips van De Moestuinjuf ben je al snel een expert in het omzetten van afval in rijke compost voor je tuin.

Charlotte is een enthousiaste en ervaren spreker, die workshops en lezingen geeft over tuinieren, natuur en gezonde voeding. Haar praktische tips maken composteren toegankelijk voor iedereen.

De lezing vindt plaats op donderdag 19 september en start om 19:30 uur, met inloop vanaf 19:15 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via de website van De Woudreus onder ‘activiteiten’. Zorg dat je erbij bent en maak je tuin groener én gezonder!

 



AlgemeenCultuurNieuwsWilnisde woudreusgratis workshop


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×