Inloopavond over plannen Mijdrecht en Waverveen

Inloopavond over plannen Mijdrecht en Waverveen

Benieuwd naar de plannen die de komende jaren in en rondom Mijdrecht en Waverveen op stapel staan? Kom naar de inloopavond in Wilnis. Je krijgt daar alle informatie over de verlegging van de N201, de aanleg van zonnevelden, het nieuwe hoogspanningsstation en de ontwikkeling van bedrijventerrein De Bocht. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de avond kun je rechtstreeks in gesprek met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen. Zo geven medewerkers van de provincie uitleg over de aanpassing van de N201 bij Mijdrecht. De initiatiefnemers van de zonnevelden, Statkraft en Ampyr Solar, vertellen meer over hun projecten en het participatietraject. Daarnaast geeft de gemeente toelichting op het regionale zonneveld beleid.

Ook netbeheerder Stedin is aanwezig om te informeren over het geplande hoogspanningsstation op bedrijventerrein De Bocht, onderdeel van de energietransitie in de regio. Verder biedt de gemeente inzicht in de ontwikkelingen van het bedrijventerrein zelf, inclusief de planning en de impact op de omgeving.

De inloopavond vindt plaats op woensdag 18 september van 18.30 tot 20.30 uur in Willisstee, Wilnis.



MijdrechtWaverveenbochtn201zonnevelden


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×