Betere nachtrust voor hoogsensitieve kinderen en ouders

Betere nachtrust voor hoogsensitieve kinderen

Hoogsensitieve kinderen ervaren de wereld intenser, wat vaak leidt tot slaapproblemen. Veel ouders zoeken naar manieren om hun kind beter te laten slapen en zo zelf ook meer rust te krijgen. Tijdens een interactieve workshop van Ouders Lokaal krijgen ouders handvatten om de slaapproblemen van hun kind aan te pakken.

In de workshop leer je onder andere hoe je prikkels voor het slapengaan kunt verminderen, een fijn slaapritueel opzet en een rustgevende slaap omgeving creƫert. Ook worden er praktische hulpmiddelen besproken die je thuis kunt toepassen.

Chantal Veldt, ervaringsdeskundige en moeder van een hoogsensitief kind, begeleidt de workshop. Chantal deelt haar persoonlijke ervaringen en geeft concrete tips om beter om te gaan met de uitdagingen van hoogsensitiviteit.

De workshop vindt plaats op donderdag 3 oktober in de Bibliotheek Mijdrecht, van 20:00 tot 21:30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via de website van Ouders Lokaal, of stuur een mail naar info@ouderslokaal.nl.



Algemeengratis workshopouders lokaal


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×