Deze week in Nieuwsronde 32 (Elk heel uur)

(Van woensdag tot woensdag): ++ Vliegtuigmotor WO II wordt monument ++ Crowdfundingsactie voor Halloween ++ De brug in Baambrugge in revisie? ++ Inwonersinitiatief voor zonneveld ++ Foto’s in thema kinderboekenweek

Deze week in Nieuwsronde: ++ Vliegtuigmotor 2e wereldoorlog wordt monument ++ Crowdfundingsactie voor Halloween ++ De brug in Baambrugge in revisie? ++ Inwonersinitiatief voor zonneveld ++ Foto’s in thema kinderboekenweek

++ Een van de motoren uit de Vickers Wellington die op 5 mei 1943 in De Ronde Venen neerstortte, krijgt een plek als monument. Tot nu toe lag deze al 17 jaar in het depot van het voormalige Museum De Ronde Venen.
++ Het Halloween evenement in Abcoude wordt steeds mooier én groter. Voor de 5e editie is dan ook een goede geluidsweergave nodig. Een crowdfundingsactie moet her mogelijk maken.
++ Er wordt al 4 jaar over gepraat: de brug in Baambrugge moet breder. Lokale aannemers nemen nu het voortouw voor de restauratie die eind van het jaar klaar moet zijn.
++ 2400 huishoudens in De Ronde Venen voorzien van stroom. Dat is de missie van het inwonersinitiatief Veenenergie.nu. 7 hectare grond ligt er klaar voor.
++ Deze week start de Kinderboekenweek. Rond het thema “Reis mee” maakten leden van Fotoworkshop De Ronde Venen foto’s.

Geplaatst

woensdag 02 oktober 2019 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 11 oktober 2019 | 18.49 uur

Auteur

Joss Siebers