Gemeente betaalt mee aan zorgverzekering

De Ronde Venen - Heeft u weinig inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een Collectieve Zorgverzekering die gemeente De Ronde Venen samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aanbiedt.

De gemeente betaalt een gedeelte van de zorgverzekering, terwijl u profiteert van vele extra’s. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende verzekeringen. 

Wethouder Alberta Schuurs: “Iedereen moet zich goed kunnen verzekeren tegen (on)verwachte
zorgkosten. Inwoners die minder inkomsten hebben en weinig vermogen hebben, bieden we een steuntje in de rug door mee te betalen aan de aanvullende zorgverzekering.”

Naast de basisverzekering biedt de gemeente voor 2020 twee aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen aan. De AV-Standaard voor € 128,77 per maand en de AV-Top verzekering voor € 149,79 per maand. De premie voor de Collectieve Zorgverzekering 2020 wordt lager dan in 2019, omdat de gemeente méér bijdraagt.

De Gemeentepolis afsluiten? Ga dan naar www.gezondverzekerd.nl en kies daar gemeente De Ronde Venen. Daarna kiest u het pakket dat bij u past.

Heeft u vragen over de Collectieve Zorgverzekering of heeft u hulp nodig bij het overstappen? Neem dan gerust contact op met Zorg en Zekerheid op telefoonnummer (071) 582 55 50.

Let op: aanmelden kan tot en met 31 december! Zorg en Zekerheid zegt uw huidige zorgverzekering dan op. Overstappen mag alleen als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.

Heeft u zich aangemeld? Denkt u dan eraan om op tijd de stukken van uw inkomen en vermogen aan te leveren bij de gemeente.


Trefwoorden: aanvullende verzekering collectieve zorgverzekering gemeentepolis ziektekostenverzekering inkomensbeleid ronde venen rtv ronde venen wethouder alberta schuurs
Geplaatst

woensdag 27 november 2019 | 02.31 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 27 november 2019 | 01.45 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-