Deze week in Nieuwsronde 32 [elk hele uur]

(Van woensdag tot woensdag): ++ Utrechtse coronacampagne ook in De Ronde Venen ++ World Clean Up Day op de Vinkeveense Plassen ++ ROM-koor oefent in Wilnisse stal ++ Film in het kader van Alzheimer Dag ++ Tentoonstelling Poldermuseum verlengd ++ Genealogie bij HV De Proosdijlanden

 

++   In heel De Ronde Venen zie je de posters hangen met de tekst 'Hou vol', een dringende oproep om je aan de corona-maatregelen te blijven  houden.
++   Blikjes Red Bull:  zwerfafval nr 1 in de Vinkeveense Plassen. Op World Cleanup Day is ook op de plassen het nodige zwerfvuil bij elkaar geraapt.

++   Zingen willen de leden van het ROM-koor. Een corona-proof oplossing lag in Wilnis. Een grote stal biedt uitkomst.
++   Op 21 september was het Wereld Alzheimer Dag. Dementievriendelijke gemeente De Ronde Venen liet een documentaire bewerken en deelt die op social media en via RTV Ronde Venen.
++  Kort na de opening van de tentoonstelling 75 jaar vrijheid op 9 maart moest het Poldermuseum alweer sluiten vanwege de corona. Wat is er met de tentoonstelling gebeurd die tot 31 oktober zou duren?
++   Zoeken in je verleden is hot, zo blijkt bijvoorbeeld uit TV-programma’s als Verborgen verleden. In De Ronde Venen kun je voor je eigen verleden terecht bij Historische Vereniging De Proosdijlanden.

 

Geplaatst

woensdag 23 september 2020 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 25 september 2020 | 01.32 uur

Auteur

Joss Siebers