ATELIERROUTE LANGS LOKALE KUNSTENAARS

Drie maanden later dan was voorgenomen organiseert kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen 28 en 29 augustus de tweejaarlijkse Atelier Route.

Ruim 60 kunstenaars exposeren die dagen hun werk. Het wordt een fraaie fietsroute langs alle 8 de kernen van De Ronde Venen.


Op startlocatie ‘De Rank’ (Prins Bernhardlaan 2, Mijdrecht) kunt u kennismaken met het werk van alle kunstenaars die daar allen een werk exposeren. Het kunstaanbod is groot: van keramiek tot schilderijen, van glaskunst tot fotografie, van beelden tot textielkunst, collages en sieraden.


Stap op de fiets en neem de tijd. Maak uw eigen routeplanning door van tevoren te kijken welke kunst u mooi vindt, inspireert of nieuwsgierig maakt. Dat kan door te beginnen op de startlocatie en/of door in de folder uw favorieten alvast aan te kruisen en zo uw route te bepalen.


Geniet van de kunst, praat met de makers en maak eventueel afspraken over een aankoop of opdracht. Kijk voor alle informatie op www.kunstrondevenen.nl, of op de Facebook-pagina van KunstRondeVenen.


advertentie