DERK BOSWIJK IN POLITIEK CAFE OVER ENERGIETRANSITIE

Mijdrecht - Op vrijdag 17 november a.s. organiseren CDA De Ronde Venen en CDA Stichtse Vecht een politiek café over de toekomst van duurzame energie en de impact daarvan op ons dagelijks leven. Onder het motto 'een duurzame leefomgeving' verkent het CDA hoe landelijk en lokaal de uitdagingen van de energietransitie kunnen worden aangepakt.

Tweede Kamerlid Derk Boswijk, nummer 3 op de kandidatenlijst van het CDA, en op dit moment woordvoerder Klimaat en Energie, zal zijn visie delen op de rol van duurzaamheid in een groene, schone, en gezonde leefomgeving.

Tijdens dit politieke café zullen twee lokale experts op het gebied van energie hun inzichten delen, en samen met Derk Boswijk en het publiek bespreken hoe we gezamenlijk stappen kunnen zetten naar een duurzamere toekomst.

Dit politiek café is een kans om te begrijpen hoe de energietransitie ons allemaal aangaat en hoe gezamenlijk gewerkt kan worden aan een groenere en schonere toekomst. CDA De Ronde Venen en CDA Stichtse Vecht nodigen iedereen uit deel te nemen aan deze belangrijke discussie. Er is volop ruimte voor vragen en discussie, en na afloop is gelegenheid voor een drankje. 

De bijeenkomst start om 16:00 uur en de eindtijd is rond 17:30 uur. Het poitiek café vindt plaats bij Optisport in Mijdrecht.

Neem voor vragen en nadere informatie contact op via coos.brouwer@compaqnet.nl.

Op de foto: Derk Boswijk


advertentie