NETWERKBIJEENKOMST WERKZOEKENDEN IN BIBLIOTHEEK MIJDRECHT

De Ronde Venen - De Bibliotheek organiseert op maandag 12 april weer een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Als het kan in de Bibliotheek Mijdrecht, anders online. Tijdens deze bijeenkomst staat het leren en vergroten van sollicitatievaardigheden centraal en gaan de deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen.

Bij een JobOn bijeenkomst ontmoet je andere werkzoekenden en ga je interactief aan de slag. Bij iedere bijeenkomst ontvang je praktische tips en handvatten die waardevol zijn bij het zoeken naar een andere baan. Dit aanbod voor werkzoekenden is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek.

Pitchen… Iets over jezelf vertellen, het blijft lastig. En al helemaal nu het steeds vaker online moet. Vertel je te veel, dan is iedereen afgehaakt, maar een uiteenzetting van je werkervaring is ook niet echt inspirerend. Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je weten hoe je een goede pitch houdt en waar je aan moet denken? 

Tijdens deze netwerkbijeenkomst leer je hoe je jezelf kort en bondig presenteert. We gaan stapsgewijs bezig met een goede pitch en met het oefenen ervan. Je ontvangt feedback van de andere deelnemers, die net als jij in-between-jobs zijn, samen bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek.

Deelname is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Stuur een e-mail naar info@bibliotheekavv.nl of bel de Bibliotheek Mijdrecht op (0297) 28 14 76 (tijdens openingstijden). Je ontvangt na je aanmelding de praktische informatie over de bijeenkomst of de link naar de bijeenkomst als wij deze via Zoom organiseren. 

Meer informatie over deze bijeenkomsten en het aanbod van de Bibliotheek voor werkzoekenden is te vinden  op www.bibliotheekavv.nl/werkzoekenden.


advertentie