SERVICEPUNT VINKEVEEN DICHT DOOR ONVEILIGE SITUATIE

Vinkeveen - Het Servicepunt aan de Herenweg in Vinkeveen is vanaf 27 maart gesloten. De sluiting is een gevolg van een noodzakelijke veiligheidsmaatregel en is voorlopig voor onbepaalde tijd. De organisatie denkt na over andere oplossingen.

Ron Deurloo, directeur van de Servicepunten en Tympaan-De Baat, geeft aan dat de beslissing is genomen in overleg met de gemeente. “In de afgelopen periode zijn er enkele incidenten op onze servicepunten geweest waarbij de veiligheid van een medewerker in gevaar was. Het is daarom niet langer verantwoord om, zoals in Vinkeveen het geval is, op een locatie met maar één medewerker aanwezig te zijn. We kijken uit naar een locatie in Vinkeveen waar we onze ruimte beter kunnen delen met andere organisaties”.

Inwoners zijn welkom op de andere locaties van het Servicepunt en kunnen het Servicepunt ook via telefoonnummer (0297) 587 600 bereiken. Vaak kunnen inwoners telefonisch al goed geholpen worden en anders wordt een afspraak gemaakt op een van de servicepuntlocaties in Mijdrecht, Wilnis of Abcoude.

Kijk voor meer informatie over werk, inkomen, zorg of welzijn op www.servicepuntderondevenen.nl.

Geplaatst door Ferry Mulder


advertentie