ZOMEREXPOSITIE KUNSTRONDEVENEN IN DE LINDEBOOM

Mijdrecht - In de pop-up galerie van KunstRondeVenen in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, is een nieuwe tentoonstelling ingericht, met als thema 'Zomer'. Er hangt en staat werk van achttien kunstenaars in de vorm van schilderijen, foto's, keramiek, glasobjecten en beelden.

De expositie is elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur te bezoeken. De exposerende kunstenaars zullen zelf als gastvrouw of –heer optreden tijdens de openingstijden.

Op 27 augustus a.s. wordt de tentoonstelling afgesloten. 

Op het gebied van schilderkunst is er zowel figuratief- als abstract werk te zien. De figuratieve werken variëren van realistisch tot expressief. De beelden zijn abstract en de keramische- en glasobjecten kunnen als sierkunstwerken worden gebruikt, maar een glazen schaal kan ook een functionele toepassing krijgen. De foto's zijn heel divers. Van details van planten en Amsterdamse stadsgezichten in zwart-wit tot twee foto's van een vrouwelijk model.

De werken zijn voor geïnteresseerde bezoekers ook te koop.

Kijk voor meer informatie over de expositie en over de kunstenaarsvereniging op www.kunstrondevenen.nl en/of op de Facebookpagina van KunstRondeVenen.


advertentie