Veenmolen niet open tijdens open monumentendag

Wilnis – In het komende weekeinde van 11- en 12 september vinden de Open Monumentendagen plaats. Als gevolg van de coronamaatregelen, waardoor bezoek aan- en rondleiding in de molen niet mogelijk is, doet de Veenmolen in Wilnis dit jaar daar niet aan mee.

Wel is het winkeltje geopend en bezoekers zijn daar van harte welkom voor de verkoop van meel en aanverwante producten.

In het winkeltje worden de geldende RIVM-maatregelen gehanteerd. Bezoekers wordt gevraagd hun fietsen te parkeren langs de weg en fietsen niet mee te nemen naar de molen. Verder wordt gevraagd bestellingen zoveel mogelijk van tevoren door te geven via veenmolenwilnis@zonnet.nl.CultuurEconomieNieuwsWilniscoronacoronamaatregelenCultuurerfgoedgemeente de ronde venenopen monumentendagrivmrtv ronde venenveenmolen wilnisWilniswinkel veenmolen wilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×