'de meerkoeten' traint in sporthuis abcoude

Abcoude – Zwemvereniging ‘De Meerkoeten’ start vanaf deze week met trainingen voor jong en oud in Het Sporthuis Abcoude. De vereniging is terug in Abcoude en keert ook weer terug in het straatbeeld van Abcoude. 

De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond. Op de dinsdagen staan de trainingen in het teken van conditie en op de vrijdagavonden is tijdens de jeugdtrainingen ruimte voor al het jonge zwemtalent dat Abcoude rijk is.

Voorzitter Dylan Rijlaarsdam: “We zijn enorm blij en trots om, na onze gedwongen verhuizing, weer terug te zijn in Abcoude en kunnen niet wachten om te beginnen met trainen. We gaan er volle bak tegenaan en hopen weer uit te groeien tot de vereniging die we ooit waren. Onze leden zijn enthousiast om het verenigingsgevoel over te brengen op iedereen die geïnteresseerd is. Loop gerust een keer binnen tijdens onze trainingsavonden!”

Kijk voor meer informatie over Zwemvereniging ‘De Meerkoeten’ op www.demeerkoeten.nl, of op hun Facebookpagina of op  Instagram.AbcoudeBaambruggeNieuwsSportabcoudedylan rijlaarsdamgemeente de ronde venenhet sporthuis abcoudertv ronde venenSportwaterpolozwemmenzwemvereniging de meerkoeten


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×