Cursusproject de ronde venen zoekt penningmeester

De Ronde Venen – Het Cursusproject De Ronde Venen is op zoek naar een penningmeester.

Taken van de penningmeester zijn: het bijhouden van de boekhouding in Excel, het doen van betalingen en het innen van cursusgeleden. Dit gebeurt binnen een team van collega-vrijwilligers, dat ca. 8x per jaar bijeenkomt. 

Iets voor jou? Neem dan contact op met voorzitter Ellen Stange op telefoonnummer (0297) 26 24 32 of 06 13 10 09 01, of per e-mail via ellenstangehaan@ziggo.nl.

Het Cursusproject De Ronde Venen organiseert leuke- en interessante cursussen voor een breed publiek tegen betaalbare prijzen.AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscursusproject de ronde venenellen stangegemeente de ronde venenrtv ronde venenzoekt penningmeester


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×