Feestelijke inloopochtend buurtkamer wilnis

Wilnis – “We mogen weer”, is een veel gehoorde kreet de laatste tijd. En zo is ook de Buurtkamer in Wilnis weer geopend. Afgelopen tijd zijn alleen maaltijden aan huis bezorgd,  maar nu kan de Buurtkamer weer bezocht worden. Tijdens de Buurtkamerochtend wordt ‘Live Cooking’ geboden, want kooktips krijgen en de chef-kok in actie zien is altijd leuk. Na aanmelding kunt u ook genieten van een warme lunch.

“Voor iedereen staat de koffie klaar en tijdens de inloopochtend op dinsdag 19 oktober met een stukje taart voor elke bezoeker. Verder kan je meedoen met een gezelschapsspel of de krant van de dag lezen, maar we staan vooral bekend om sociaal contact en een grote dosis gezelligheid en lachen”, zegt Anette, gastvrouw van de Buurtkamer in Wilnis.

En André, de vrijwillige chef-kok vult aan: ”We bereiden ook een speciaal 4-gangen diner met bijvoorbeeld Kerstmis en Pasen. En doen meestal wel meer met de seizoensthema’s zoals Kerst- of Paasstukjes maken. En één keer per jaar organiseren wij een BBQ, meestal ergens in het zomerseizoen, een absolute aanrader. Wij hopen dat we een ommekeer kunnen maken, en onze bezoekers weer prettige tijden kunnen laten beleven na deze lange periode.“

Het vrijwilligersteam van de Buurtkamer in Wilnis staat weer helemaal voor de bezoekers klaar. Nieuwsgierig geworden? Binnenlopen kan elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en het kost u niets. De Buurtkamer vindt u aan de achterzijde van de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.GemeenteNieuwsWilnisbuurtkamer wilnisbuurtkamers ronde venendinsdagochtendgemeente de ronde veneninloopochtendlive cookingrtv ronde venentympaan de baatWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×